petak, 17. travnja 2015.

Opis bradavice ( bradavica )

Opis bradavica

Bradavice pojaviti kao odrastao, grube teksture, sivkasto izrasline koje će se razlikovati u različitim veličinama od igle do velikih masa, Bradavice su virusna infekcija koja se obično pojavljuju na koži, ali se također može pojaviti na genitalijama ili u rektum, uretre , mokraćni mjehur, pa čak i na svom mouth.When vidite bradavica početi prikazivati ​​na koži, virus obično će ući kroz rez, pukotina, ogrebotina i inkubaciju nekoliko mjeseci prije nego što je erupcija u bradavice.

bradavice


Većina tih bradavica će otići na svoje, bez ikakvog liječenja, međutim, bradavice koje će se pojaviti na genitalijama, oko noktiju, ili na dlanovima ili nogama osobito dugotrajan i može biti teško treat.In svoj dječji slučaj, bradavice obično traje nekoliko mjeseci do godinu dana, u odraslih, oni obično će trajati mjesecima čak i godinama. Mnogi ljudi nikada ne može u potpunosti riješiti bradavica, a može biti smeta mnogim recidiva tijekom svog života. Najčešće kože bradavice su najčešći tip.

Oni mogu početi rasti veliki i onda obično izbijaju na rukama i prstima, ali oni također mogu pojaviti bilo gdje na vaše skin.Warts koje se pojavljuju na nogama, koje se nazivaju plantarne bradavice, rastu prema unutra umjesto outward.The zajedničke bradavice su blago zarazna i često proširila na istoj osobi branje, grebanje, brijanje, ili grize vlastiti nails.They također može prenijeti na druge izravnim contact.Genital bradavice su često prolazili između seksualnih partnera.

Prije nazovite svog liječnika Duo-film, koji je nad-the-counter žbuke, može biti prilično učinkovita u uzimajući osloboditi od vaših bradavica. Pobrinite se da slijedite upute na pakiranju točno kako se kaže you.The imunološki sustav također će se boriti bradavica virusa, tako da sve što možete učiniti da ostanu zdravi će vam pomoći strahovito. Dodatno, ljekovita biljka Echinacea je stimulans imuniteta.

Istraživanja su pokazala da kada se uzme to usmeno, što će pomoći u borbi protiv virusnih infekcija stimulira otpuštanje intereron, vaše tijelo vlastiti virus borbe chemical.Echinacea čajevi, tablete i tinkture koje su najčešće poznat kao alkohol pripreme su dostupni na zdravlje ili hrane trgovinama u vašem području.

Kada se odlučite nazvati svojim liječnikom liječnicima će liječiti svoje bradavice najvjerojatnije zamrzavanjem, ("krioterapija"), spaljivanje ("umrtvljenost"), kemikalije, i skalpelom ili laserom surgery.Freezing operacije će ostaviti ožiljak, ali metoda zamrzavanja da biste dobili osloboditi od vaših bradavica zapravo uzrokuje najmanju količinu ožiljaka.

bradavica


0 komentari:

Objavi komentar