subota, 25. travnja 2015.

Različite stvari o bradavice koje možda ne poznaješ


http://bradavice1.blogspot.com


Različite stvari o bradavice koje možda ne poznaješ

Tabani bradavice su česti, zarazne izrasline na koži koje se pojavljuju na dnu stopala. Oni su uzrokovane virusom i iako oni mogu biti bolno, oni su bezopasni. Možete uhvatiti bradavicu iz gotovo svaku podlogu, kao što su keramički podovi u svlačionicama, tuševima, čak i tepisi - bilo gdje nekoga tko već ima bradavice je stala i ostavila virus.

Svaki maleni rez na vanjskoj površini vašeg stopala kože (epidermisa) mogla biti polazna točka. Tabani bradavice se često pojavljuju stan, ali raste unutra prema dermisa (drugi sloj) na koži, što može biti bolno. Bol ili kvržicu na dnu stopala je prvi znak (to može osjećati kao kamen u vašem cipela); hodanje može pogoršati osjećaj.
Nanesite salicilnu kiselinu za bradavice dnevno.

Na taj način će vam pomoći ukloniti zaraženu kožu i držati virus širenje drugdje. Koristite tekućinom ili zavoj-formulu over-the-counter bradavica maknuti s najmanje 40 posto salicilne kiseline. Pokušajte Dr. Scholl je raspremiti tabani bradavica maknuti ($ 9; u ljekarnama).
Ako at-home tretman ne otkloni svoje plantarne bradavice nakon dva mjeseca namjenski uporabu, dermatolog može pomoći.

"To je uobičajena praksa da se zamrzne bradavica s tekućim dušikom u postupku koji uništava zaražene kože", objašnjava Sandra Johnson, MD, dermatolog u Dublinu, Ohio. * Dno crta Vi ćete vjerojatno doći u kontakt s virusom u nekom trenutku, ali možete spriječiti bradavice s dobrom higijenom i, srećom, uzimajući osloboditi od postojećih je relativno lako.

Ako to nije bilo šanse, on će morati liječiti 10 djece s ljepljivom trakom za 6 tjedana za uklanjanje bradavica 1. U 81%, ljepljive trake neće držati; 32% koristi dodatni fiksatori. Mali, manjkav studija (Arch Pediatr ADOL Med 2002; 156: 975-977) pronađena ljepljive trake kao učinkovit kao krioterapija.


Kukuruz pad je bio postavljen preko noći, s jednom tjedno soaks i gumicama trlja. Procjena je oslijepio. Bradavica nestala 16% od liječenoj skupini i 6% u placebo grupi. Ta razlika ima vjerojatnost šanse za 12%, ali snage za otkrivanje razlika je bila ispod 30%.



Bradavice su vrlo dosadan i ne izgledaju vrlo atraktivno bilo, tako da radi nešto da biste dobili osloboditi od njih je tako vrlo važno za neke. Važno je znati koja vrsta bradavica imate prije nego što odluči tretman mogućnost da će se na kupnju. Postoje različite vrste lijekova za različite vrste bradavica.

Bradavice ne bi li gadno ili ružno, oni mogu biti tretirani obično tako da stvarno nema razloga za paniku. To je važno za vas da obratite pozornost na bilo kakve oznake na vašoj koži kako bi se osiguralo da ste uzimanje odgovarajuće korake za liječenje, umjesto gubit svoje vrijeme i novac.

Liječenje mjesta koje završavaju ne bitak bradavice je samo gubljenje Vašeg dragocjenog vremena. Uzmi obavijest o kakvoj je vrsti bradavica ste zaraženi, odaberite svoj put liječenja i početi primjećivati ​​razliku na svojim bradavicama kao oni polako nestaju.

0 komentari:

Objavi komentar