utorak, 21. travnja 2015.

Različiti znakovi određenih bradaviceRazličiti znakovi određenih wartsImate jednu ili više cvjetače poput udaraca u području vagine, vrata maternice, vulve, penisa ili rektuma? Jesu li to znakovi mekana, vlažna ili u boji kože? Ako imate ovakvu osobitosti, onda je vrijeme za razgovor s dermatologom što je prije moguće; šanse su da bi moglo biti zaraženo HPV. HPV ili Humani papiloma je vrlo značajnu ulogu za većinu spolno prenosivih bolesti (STI) u svijetu.


Postoje najviše 100 vrsta HPV-a od kojih je samo 30 su šire od seksualnih kontakata. Ako bradavice nisu pravilno liječi, ishod može biti drastična. HPV uzrokuje genitalne bradavice s jedva bilo simptom, ali jednostavno ne bi zabrinuti. Genitalnih bradavica, ako se dijagnosticira na vrijeme, može se izliječiti bez napetosti do sada. Dijagnoza je vrlo jednostavna i koncizna; to uključuje pomoću octene kiseline na zaraženom području.


Rješenje čini zaraženog područja bijelo. Bradavica postaje vidljiv. Sada, to je lakše za zdravstvene provider uzeti uzorak tkiva iz kontaminirane zone. To tkivo će se dodatno ispitati pod mikroskopom. Dakle, ispitivač može biti siguran kako bi se utvrdilo da li ima zloćudni oblik ili ne. Tu je, očito, nema specifičnog liječenja za bradavice.


Ti infekcije dolazi prirodno i nestati, naravno nakon određenog razdoblja, ali ponekad infekcija ne odem. Za takvim okolnostima, to je poželjno za vas tražiti pomoć dermatologa. Na temelju intenziteta virusa liječnik će propisati više lijekova, uključujući, krema imikvimoda podofilina antimitotska otopina, otopina podofiloksa, 5-fluorouracila kreme i trikloroctena kiselina.Podofilina antimikotska rješenje, 5-fluorouracil vrhnja ili podofiloksa rješenja strogo su zabranjeni u vrijeme trudnoće, budući da bi moglo biti šanse da koža može apsorbirati rješenja koje bi moglo dovesti do oštećenja ploda u svoje dijete. Tri vrste poznatih tretmani su tu: Zamrzavanje bradavice po tekućim dušikom, spaljivanje bradavica koje elektroničkom igle i laserski tretman.


Sada je na svoj pristanak i na vaše zdravlje savjetnika, koji postupak će se odlučiti za. Ponekad liječnik će ubrizgati antivirusni lijek alfa interferona na bradavice pogođenih područja. To je tradicionalni pristup i one koji ne mogu priuštiti skupe droge, ova metoda je dobro za njih. Bradavice su česti, a mnogi ljudi pate od njih s vremena na vrijeme. Znajući što je najbolji tretman za vas je vrlo važno, kako bi bili sigurni da ste učinili vaš domaći.Bradavice ne moraju gnjaviti tako strašno, nešto o njima danas to probati i dobiti osloboditi od njih zauvijek. Nema razloga da ih jednostavno ignoriraju, ne ako ti to smeta strašno. Pronađite kremu ili mast za liječenje svoje bradavice ili razgovarati sa svojim liječnikom o drugim mogućnostima liječenja za bradavice ste primijetili na vašem tijelu. Oni će biti u mogućnosti da vam reći puno više o bradavice, tako da bi bili sigurni da postavljaju pitanja.


0 komentari:

Objavi komentar